JÄRELVAADATAV Kiirkasiino rannavolle suvetuuri IV etapi võit läks Leetu

Postimees Sport
Copy

23. juulil selgusid Kloogarannas Kiirkasiino rannavõrkpalli suvetuuri IV etapi võitjad. Postimehe ülekanne on järelvaadatav.

Meeste arvestuses võitis Leedu paar Mantas Donela ja Karolis Palubinskas. Finaalis alistati lätlased Arnis Reliņš ja Kristaps Punculis 2:1 (21:18, 17:21, 15:11)

Kolmanda koha mängus alistasid Urmas Piik ja Dmitri Korotkov 2:1 (21:14, 20:22, 15:11) Siim Ennemuist ja Cris Karlis Lepa.

Naiste konkurentsis alistasid finaalis Heleene Hollas ja Liisa Remmelg 2:0 (21:7, 21:10) Maret Kuuse ja Karlotta Kattai.

Kolmanda koha teenisid Marily Lass ja Hanna Pajula. Nad alistasid 2:0 (21:18, 21:13) Annemar Neilandi ja Merike Erriti.

Enne otsustavat päeva

Mati Vetevoolu mälestusturniiril jõudsid meestest poolfinaali Urmas Piik ja Dmitri Korotkov, Siim Ennemuist ja Cris Karlis Lepp, lätlased Arnis Reliņš ja Kristaps Punculis ning leedulased Mantas Donela ja Karolis Palubinskas.

Pühapäeval toimuvad mõlemad meeste poolfinaalid paralleelselt ja algavad kell 10.45. Korotkovi ja Piigi vastaseks on Donela ja Palubinskas, Ennemuist ja Lepp heitlevad finaali nimel Reliņši ja Punculisega. Meeste pronksimäng toimub kell 13 ning finaal kell 15.45.

Naistest on nelja parema paari hulgas ainult eestlannad: Heleene Hollas ja Liisa Remmelg, Marily Lass ja Hanna Pajula, Maret Kuuse ja Karlotta Kattai ning Annemar Neiland ja Merike Errit.

Naiste poolfinaalid algavad pühapäeval kell 10 ning toimuvad sarnaselt meestele samaaegselt. Hollas ja Remmelg kohtuvad Lassi ja Pajulaga ning Kuuse ja Kattai võtavad mõõtu Neilandi ja Erritiga. Kell 11.30 toimub Kloogarannas naiste pronksikohtumine ning kell 14.15 finaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles