VIDEO Naiste korvpallimängu ajal magama jäänud juutuuberil ei lubata enam NBA mänge külastada

Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

USA juutuuber ja suunamudija Jidon «Jidion» Adams ei suutnud naiste NBA korvpallimängul ilusti käituda. Karistuseks ei lubata Adamsil osaleda enam NBAga seotud üritustel.

YouTube'i platvormil on kogunud Adams tuntust just tüngavideotega (pranks). Oma järgmiseks videoks oli mees saanud piletid WNBA kohtumise Minnesota Lynxi ja Dallas Wingsi esiritta. 22-aastane juutuuber paistis mitmel korral silma ebasobiva käitumisega.

Areenile saabus Adams teki ja padjaga, ta heitis oma istekohtadele pikali ja uinus. Ootamatult pööras suunamudija kohtuniku poole ning palus tal kliimaseadme välja lülitada. Vilemees otsustas palvet eirata. Ühtäkki oli mees ärkvel, pall läks mängust välja just seal, kus juutuuber oli. Pärast seda haaras ta palli ja selle asemel, et seda kohtunikule tagasi anda, tegi ta kaugviske. Turvameestele oli see viimane piisk ning Adams toimetati mängult minema.

Väljaanne Sportskeeda kirjutas, et kuna Adams käitus sarnaselt ka Atlantas toimunud WNBA kohtumises, pole tal enam lubatud NBAga seotud üritustel osaleda.

Tagasi üles