Puhkusel olnud Briti hokimängija hukkus autoõnnetuses

Postimees Sport
Copy
Mike Hammond
Mike Hammond Foto: IHHF/Instagram

Suurbritannia hokimees Mike Hammond hukkus autoõnnetuses Kanadas Vancouveris, kus ta oli sõpradega Shawnigani järve ääres puhkamas.

Hammond esindas Suurbritanniat 2019. ja 2021. aasta jäähoki maailmameistrivõistlustel, kus tema arvale jäi 14 mängus 8 punkti. Viimati aitas ta rahvusmeeskonna Prahas toimuvale MM-ile.

33-aastane hokimängija hukkus kolmapäeva hilisõhtul traagilises liiklusõnnetuses. «Briti jäähoki ja IHUK (jäähoki riiklik juhtorgan - toim.) on vapustatud uudisest, et hokimees Mike Hammond on surnud. Meie mõtted on tema perekonna, sõprade ja kõigi tema meeskonnakaaslastega. Puhka rahus, Hammy. Me ei unusta sind kunagi,» leinas Briti jäähokikoondis sotsiaalmeedias.

Tema parimad sõbrad, kes veetsid viimased hetked koos mehega enne surma, ei varjanud oma tundeid. «Sõnadega ei saa kirjeldada, kui palju Mikeyst puudust tuntakse. Olen õnnelik, et meil oli eile järve ääres suurepärane päev, palju naeru ja lugusid. Puhka rahus, vennas,» kirjutas lähedane sõber Garry Nunn Hammondile liigutavas Instagrami postituses.

Hammond alustas oma profikarjääri 2015. aastal ja mängis kokku üheksa klubi eest. Enne hooaega 2020/2021 pidi ta mängima hakkama Slovakkia klubi Zvoleni eest, kuid pärast viit ettevalmistusmängu lõpetas klubi temaga lepingu. Seejärel liitus ta 2022. aasta augustis Nottingham Panthersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles