PSG staar ja tema elukaaslane seoti kinni

Postimees Sport
Copy
Gianluigi Donnarumma
Gianluigi Donnarumma Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Prantsusmaa klubi PSG jalgpallurit Gianluigi Donnarummat ja tema partnerit Alessia Elefantet rünnati eile öösel nende korteris Pariisis. 

Itaalia rahvusmeeskonnaga Euroopa meistriks tulnud Donnarummat rünnati reede varajastel tundidel tema ja elukaaslase Elefante korteris. Prantsuse ja Itaalia meedia on hommikust alates kajastanud röövimise kulgu.

Grupp maskeeritud relvastatud mehi tungis keset ööd, umbes kell kolm Donnarumma Pariisi korterisse. Prantsuse meedia andmetel olid vargad hästi informeeritud, kust leida korterist sularaha ja väärtasju.

Väljaanne La Gazzetta dello Sport kirjutas, et Pariisi politsei on alustanud röövimise uurimist. Kogukahju on hinnanguliselt pool miljonit eurot. 12,7 miljonit eurot aastas teenivale jalgpallurile ei ole see majanduslikult maailma lõpp. Küll aga võib kallaletung mõjutada inimeste vaimset tervist veel pikka aega.

Donnarumma ja Elefante seoti kinni ning röövlid läksid paarile füüsiliselt kallale. Imekombel õnnestus kannatanutel korterist välja hiilida ja põgeneda lähedalasuvasse hotelli, kus oli võimalik ametivõimudele helistada.

Politsei kiirest sekkumisest hoolimata ei õnnestunud röövleid kinni pidada, kuid otsingud jätkuvad. Relvastatud röövimise ja kallaletungi eest võib röövleid karistada kuni 30-aastase vangistusega.

Pärast Itaaliaga Euroopa meistriks tulemist läks Donnarumma AC Milanist Prantsusmaale Paris Saint-Germaini. 2021. aastal sai itaallane Ballon d’Ori tseremoonial Yashini auhinna, mida jagatakse maailma parimale väravavahile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles