Nuudi alistas Malõgina ja jõudis kodusel rahvusvahelisel turniiril poolfinaali

Toimetas Ville Arike
Copy
Maileen Nuudi Pärnu turniiril.
Maileen Nuudi Pärnu turniiril. Foto: Karmen Kärg

Pärnus peetaval ITF-sarja tenniseturniiril Kapitel Estonian Open jõudis naiste üksikmängus poolfinaali Maileen Nuudi.

Eelmisel nädalal Eesti meistriks kroonitud Nuudi ja Pärnus kolmandana asetatud Malõgina mäng oligi Eesti tennisesõbra jaoks mõistagi veerandfinaalide keskseim. 

Natuke aega tagasi võinuks favoriidiks pidada Malõginat, kelle edetabelikoht on kõrgem ja kes seni rahvusvahelisel areenil näidanud paremaid tulemusi. Kuid pärast Eesti meistrivõistlusi, kus valitses juba Nuudi, võis tema võimalusi pidada vähemalt sana heaks. Ning Nuudi jätkaski võidulainel ja jäi peale 6:2, 4:6, 6:4. Koos Eesti meistrivõistluste kohtumistega on ta nüüd võitnud kaheksa mängu järjest.

Eesti Tennise Liidu pressiteate kohaselt püüdis Nuudi vastast kurnata pikkade pallivahetustega ja vältis riskantseid lööke, aga kui oli hea võimalus punkt võtta, siis enamasti ka lõi. Malõgina eksis rohkem ning Nuudi pääses juhtima 6:2, 4:2.

Sel seisul Malõgina ärkas, ei eksinud enam nii palju ja suutis rohkem kõigutada ka Nuudi tagajoonemängu. Ta võitis järgmisest 10 geimist 8, ja pääses otsustavas setis juhtima 4:2. Kuid nii nagu Nuudi ei saanud sellelt seisult teist setti kätte, ei saanud Malõgina kolmandat ja kaotas lõpetuseks neli geimi järjest.

Täna kell 12 algavas poolfinaalis kohtub Nuudi turniiril esimesena asetatud 17-aastase tšehhitari Sara Bejlekiga (WTA 204.). Bejlek on võitnud neli ITFi turniiri, neist kolm W60 tasemel. Teises poolfinaalis kohtuvad Lucija Ciric Bagaric (Horvaatia) ja Laura Hietaranta (Soome).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles