Pärnu korvpalliklubiga taasliitunud USA mängujuht: nüüd läheme kullajahile

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Isaiah Hart (palliga) tõusis meeskonna üheks liidriks.
Isaiah Hart (palliga) tõusis meeskonna üheks liidriks. Foto: Madis Veltman

Enne uut hooaega täiendas oma ridu nii Pärnu Sadama korvpallimeeskond kui ka Keila KK.

Suvepealinna klubisse naaseb USA tagamängija Isaiah Hart, kes liitus Pärnuga eelmise hooaja keskel. Esimesed mängud olid 24-aastasel ameeriklasel tagasihoidlikud, kui Eesti meistrivõistluste play-off'is oli Hart juba klubi oluline lüli. Harti arvele jäi 15 kohtumisega keskmiselt 15,9 punkti, võitles 3,5 lauapalli, andis 4,3 söötu ja tegi 1,3 vaheltlõiget.

Pronksiseerias alistas Pärnu 3:2 Viimis korvpalliklubi. «Ma igatsesin teid. Ma olen väga elevil, et saan kinnitada oma naasmist Pärnusse 2023/24 hooajaks. Eelmine hooaeg oli tore, suutsime lõpetada pronksiga. Nüüd läheme kullajahile,» rääkis Hart Pärnu korvpallitiimi Facebooki postitatud videos.

Oma ridu tugevdas ka Keila korvpalliklubi, kelle särgi tõmbab uuel hooajal selga 25-aastane Karlis Žunda, kes veel eelmisel hooajal Liepaja meeskonnas mängis.

195 cm pikkuse lätlase arvele jäi eelmisel hooajal keskmiselt 25 mänguminutiga 8,7 punkti 4 lauapalli.

«Olen väga tänulik, et Keila on mulle selle võimaluse andnud ja mind usaldanud. Usun, et see organisatsioon aitab mul kasvada nii mängija kui ka inimesena. Annan endast parima nii väljakul kui ka väljaspool, et aidata sellel meeskonnal kasvada ja saavutada selle hooaja eesmärke,» märkis Žunda.

«Ta on mängija, keda saab tagaliinis kasutada erinevatel positsioonidel. See annab meile võimaluse koosseisuga varieeruda. Karlis on jõudnud parimasse mängumehe ikka ning arvestades temas peituvat potensiaali, saab temast meie meeskonna jaoks korralik tugevdus,» lubas Keila KK peatreener Peep Pahv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles