Klavan andis oma debüüdil väravasöödu (1)

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Tallinna Kalev vs. Pärnu Vaprus
Tallinna Kalev vs. Pärnu Vaprus Foto: JK Tallinna Kalev

Premium liiga hooaja teiseks pooleks JK Tallinna Kalevi esindusmeeskonnaga liitunud Ragnar Klavan jooksis täna Pärnu Vapruse vastu esimest korda oma meeskonna eest algkoosseisus väljakule.

Esimesel poolajal väravaid ei lõõdud. Pärast riietusruumidest saabumist lõi Kalev juba kolmandal mänguminutil mängu esimese värava. Rünnaku algatajaks oli debüteerinud Klavan, kes andis pika diagonaalsöödu paremal äärel olnud Taavi Jürisoole. Viimane mängis efektiivselt Vapruse kaitsjast mööda ning saatis nahkkera väravavahi Ott Nõmme seljataha.

Vapruse viigivärav sündis mängu 80. minutil. Vaprus andis pika palli Kalevi karistusalasse, mille Klavan suunas õnnetult peaga otse Kevin Kauberile sülle, kes lõi palli Sander Kapperi rikošetist väravasse. 

Vaprus jääb Premium liiga tabelis kolmandale kohale, aga neljandal positsioonil paiknev Kalev on vaid ühe punkti kaugusel. Viiendat kohta hõivav FC Kuressaare pole ka veel kolmanda koha mängust väljas, kui vahe Vaprusega on viis punkti. Saaremaa klubi on aga Vapruse ja Kaleviga võrreldes pidanud kaks kohtumist vähem.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles