Ka Rovanperä kinnitas, et Rally Estonia pole järgmisel aastal WRCs

Postimees Sport
Copy
Kalle Rovanperä
Kalle Rovanperä Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

Rally Estonia võitis kolmandat korda järjest Toyota ralliäss Kalle Rovanperä. Pärast võitu rääkis soomlane oma armastusest Eesti vastu ning kuidas tal on kahju, et seda järgmine aasta WRC kalendris pole.

Soome piloot (9.14,9) võttis 13. järjestikuse katsevõidu, edestades kahe sekundiga meeskonnakaaslast Elfyn Evansit. Rovanperä kordas Sebastien Loebi järjestikuste katsevõitude rekordit. Ühtlasi võitis Rovanperä 21 Rally Estonia katsest 15. Ainsana suutis teda väärata Ott Tänak.

«Väga tähtis ralli. MM-sarja silmas pidades oli oluline siit häid punkte teenida. See on mu lemmikralli, seega teadsin, et tuleb suruda. Suur aitäh tiimile, auto töötab õlitatult. Kahju, et meil ei õnnestunud Otiga võidelda, olen kindel, et ta näitab Soomes oma tõelist kiirust.

Aitäh tiimile. Mulle meeldib väga see riik. Aitäh ka toetajatele, ka eestlastele! Ma tõesti armastan seda rallit. Tuline kahju, et seda järgmine aasta kalendris pole. Korralduselt on see üks parimaid rallisid maailmas,» ütles Rovanperä pärast ralli võitmist.

Järgmine MM-etapp sõidetakse augustikuu esimesel nädalavahetusel Soomes Jyväskylä ümbruses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles