Eesti vehkleja sattus MMil võistlusareeni asemel haiglavoodisse

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Sten Priinits.
Sten Priinits. Foto: Tairo Lutter

Itaalias Milanos peetaval vehklemise MMil pidanuks epee individuaalvõistlusel täna rajale tulema ka Sten Priinits, ent ta on hoopis kohalikus haiglas.

«Pean kurbusega teatama, et Eesti meeste liider Sten Priinits viibib Milano haiglas ja ei saa osaleda. Palvetagem, et ta terveks saaks,» kirjutas sportlase ema, vehklemistreener Helen Nelis-Naukas sotsiaalmeedias.

Ta täpsustas Postimehele, et pojal tõusis eile palavik. Priinits läks erakorralise meditsiini osakonda ja viidi täna haiglasse. 

Veidi hiljem jagas kommentaare ka sportlane ise. «Kinesioteibi liimist ja päikese kokkupuutest tekkis jalgadele ja käele allergiline reaktsioon. Sain perearstilt salve ja allergiatablette, aga kuna valmistusin selleks turniiriks, siis jalad olid pidevalt niiskes keskkonnas. Olukord läks hullemaks, kuni Milanosse jõudes tekkis palavik ja perearst soovitas EMOsse minna,» selgitas Priinits.

Pühapäeva õhtupoolikul oli ta haiglavoodis. Priinitsale antakse palavikualandajaid ja antibiootikume.

Täna käisid rajal Ruslan Eskov, Jüri Salm ja Erik Tobias. Nad kõik läbiside edukalt alagrupi. Naiste individuaalmedalid veheldakse välja teisipäeval, meestel kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles