FOTOD Narva jalgpall ja sport üldiselt saavad viimaks kauaoodatud taristu

Postimees Sport
Copy

Narva linna kaetud jalgpalli pneumohalli ehitamise hange on edukalt läbiviidud ning leping allkirjastatud.

Ehitustöid teostab Revin Grupp OÜ, lepingu maksumus on 6 980 400 eurot. Linn on esitanud taotluse kultuuriministeeriumile toetuseks summas 1 500 000 eurot, seisab pressiteates.

Narva linna jalgpallihall loob uued võimalused nii linn jalgpalluritel kui ka kergejõustiklastele. Edaspidi on piirilinnas võimalik vaatamata ilmastikuoludele täismõõtmetes kunstmuruväljakul jalgpalli mängija. Täiendavalt parandavad väljaku ümber loodud jooksurajad ka kergejõustiklaste treenimisvõimalusi. Narvas puudub kergejõustiku sisehall. Narva spordijuhi Dmitri Verguni sõnul on tegemist märkimisväärse panusega linna sporditaristu arendamisse, mis loob eeldused kvaliteetseks ja mitmekesiseks spordiharrastuseks nii täiskasvanute kui ka laste ja noorte jaoks.

Kompleks rajatakse Kreenholmi linnaossa aadressil Kreenholmi 60, Kreenholmi 64. Kolmeteistkümne ja poole kuu jooksul ehitatakse kaasaaegne pneumohall ja olmehoone koos välisrajatistega. Objekt rajatakse vastavalt PROJEKTIBÜROO OÜ koostatud ehitusprojektile. Ehitustööde mahtudesse kuuluvad jalgpalliväljak (mõõduga 64x100m) koos tartaankatte ja nelja jooksuraja (sh kahe jooksurada ümber väljaku). Samuti kuulub hankesse ümbruse korrastamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles