Mbappé pumpab PSGlt üha rohkem raha välja

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kylian Mbappe.
Kylian Mbappe. Foto: AFP/FILIPPO MONTEFORTE/Scanpix

Maailma üks paremaid jalgpallureid Kylian Mbappé on küll üleminekusaagasse kistud, ent ta ise pole avalikult palju sõna võtnud. Tema vaikimisel on ka põhjus, ja üldse mitte odav.

24-aastane Mbappé andis eelmisel kuul PSG-le teada, et ei plaani kontrahti pikendada. Samas kinnitas ta fännidele, et kavatseb praegusest lepingust kinni pidada ning jääb ka tulevaks hooajaks Pariisi. See sõnum tekitas PSG peakontoris ärevust. Nimelt saaks Mbappé järgmisel suvel klubist tasuta lahkuda ning see ei sobi PSG-le.

Prantsusmaa tippklubi pani oma tähtmängija müüki ning kaua ei tulnud esimest pakkumist oodata. Saudi Araabia klubi Al Hilal lõi lauale 300 miljonit eurot ning on valmis pakkuma Mbappéle kuni 700-miljonist aastapalka. See hõlmaks ka kohustusi, millest on ta saaks palgakärpe korral loobuda.

Mbappé pole aga seda üleminekut avalikult kommenteerinud. Samuti polevat jalgpalluri agendid Saudi Araabia klubiga suhtluses olnud. Sellel on ka põhjus.

Nimelt ootab Mbappéd järgmisel nädalal kopsakas boonus. Tema lepingus on kirjas, et 1. augustil saabub tema pangakontole PSG-lt 60 miljonit eurot. Selleks tuleb olla meeskonnale lojaalne ja klubi hingekirjas püsida. Lojaalne mängija teatavasti ei aruta konkurentide juurde siirdumist, vähemalt mitte avalikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles