Hispaanias mänginud eestlane liitub Kalev/Cramoga

Postimees Sport
Copy
Rauno Nurger.
Rauno Nurger. Foto: Eero Vabamägi

Kalev/Cramo korvpalliklubiga liitub 29-aastane keskmängija Rauno Nurger.

208 sentimeetri pikkune Nurger mängis eelmisel hooajal Hispaania esiliigas Acunsa Gipuzkoa meeskonnas, kellega jõudis liiga final four’i. Nurgeri statistilisteks näitajateks kujunes keskmiselt 19,3 minuti juures 6,8 punkti, 3,6 lauapalli ja 0,5 viskeblokeeringut.

Aastatel 2020 – 2022 kuulus Nurger Kalev/Cramosse, mängides nii Eesti-Läti ühisliigas, FIBA Meistrite liigas ja VTB ühisliigas.

«Liitun Kaleviga, et ennast Euroopa liigas uuesti proovile panna. Olen elevil ja uue hooaja ootuses, loodan näha saalis palju rahvast ning omalt poolt tahan kõigile pakkuda palju positiivseid emotsioone,» kommenteeris Nurger klubi kodulehel.

Meeskonna peatreeneril Heiko Rannulal on hea meel, et Nurger tagasi Kalevis on. Ta lisas, et kuigi koht on mängijale tuttav, siis roll kujuneb tal varasemast suuremaks.

Kalev/Cramo jaoks on tegemist seitsmenda mängijaga, kellega tulevaks hooajaks leping sõlmitud. Lisaks Nurgerile on lepingud ukrainlasest tagamängija Oleksandr Kovliari ja tagamängijate Mikk Jurkatamme, Leemet Böckleri ja Kaspar Kitsinguga ning ääremängijate Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles