45-miljoniline tehing võib ootamatul põhjusel katki jääda

Postimees Sport
Copy
Fabinho
Fabinho Foto: PAUL ELLIS / AFP / Scanpix

Saudi Araabia jalgpalliklubi Al-Ittihad on vägagi huvitatud Liverpooli 29-aastasest poolkaitsjast Fabinhost, kuid tehing võib üsna ootamatul põhjusel katki jääda.

Al-Ittihadi huvi brasiillase Fabinho vastu on konkreetne. Nad pakkusid Liverpoolile 45 miljonit ja kuuldavasti sobib selline summa ka Inglismaa klubile.

Üleminekut raskendavaks asjaoluks on siinkohal Saudi Araabia ranged seadused koeraomanikele. Nimelt võib kõrberiigis koeri omada vaid jahipidamiseks, pimedate aitamiseks või päästetöödel abistamiseks. Seaduse järgi on riigis keelatud ka agressiivseks määratletud koeratõud.

Liverpooli poolkaitsja on aga kahe prantsuse buldogi omanik. Kuigi konkreetne koeratõug pole otseselt n-ö mustas nimekirjas, kuuluvad sinna näiteks inglise buldogid. Seega pole veel kindel, kas Fabinho saaks oma koertega Saudi Araabiasse reisida.

Kui aga neljajalgsed sõbrad takistuseks ei osutu ning Fabinho otsustabki Saudi Araabiasse minna, teeniks ta aastas enam kui 20 miljonit eurot. Daily Expressi teatel jääb kõik aga ootele, kuni Fabinho lemmikloomade saatus selgeks saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles