Alustab Eesti esimene hobuinimestele suunatud taskuhääling (1)

Ratsutamine.postimees.ee
Copy
Hobumaailma podcast ja selle tegijad
Hobumaailma podcast ja selle tegijad Foto: Marie-Helene Tänna

Eesti ratsamaailm sai endale päris esimese hobuinimestele suunatud taskuhäälingu. Alustades Oma Hobu ajakirjast paberkandjal, liikudes edasi uudisteportaalini Hobumaailm, oli aeg anda hobustest ja ratsutamisest huvitatud inimestele uus platvorm, kus saaks kuulata lugusid ja teemasid Eesti ratsamaailmas toimuvast. Hobumaailma podcast jõuab kuulajateni kaks korda kuus ning on kuulatav suurematel podcast'i-platvormidel nagu Spotify ja iTunes.

Taskuhäälingu idee sai alguse tegijate initsiatiivist ja ideest, et Eesti hobumaailmal võiks olla ka täiesti oma podcast, kus kuuleks lugusi meie oma hobuinimestelt eesti keeles. Nii ühendasidki jõud Eesti Ratsaspordi Liidu turundus- ja kommunikatsioonijuht Marie-Helene Tänna, Hobumaailma toimetaja Kersti Kivistik ja Eesti Ratsaspordi Liidu juhatuse liige ja endine peasekretär Siim Nõmmoja ning pikalt mõtteis keerelnud idee sai reaalsuseks.

Hobumaailma podcasti tegijate sõnul on uus taskuhääling mõeldud kõikidele hobusesõpradele ja -huvilistele ja tegijad loodavad tuua huvilisteni põnevad teemad kirevast Eesti hobumaailmast. Taskuhäälingus saab kuulda nii ratsutajaid, treenereid, veterinaare, seppasid, sadulapassijaid, hobusearetajaid ja -kasvatajaid, massööre kui ka paljusid teisi Eesti hobumaailmaga ühel või teisel viisil seotud inimesi. 

Miks sai valitud sellest vormiks taskuhääling? "Hobuinimesed on tuntud selle poolest, et alati on midagi teha ja aega ei ole või on seda äärmiselt vähe ja miks mitte sisustada näiteks igapäevane autosõit talli ja tallist koju millegi toredaga nagu vestlussaade?" räägib saate üks autoritest, Kersti Kivistik ja lisab, et taskuhääling on hea viis veeta aeg millelegi harivale ja huvitavale.

Hobumaailma podcasti tegijad ootavad vihjeid põnevate inimeste kohta, keda saates intervjueerida, või ka teisi häid ideid, millest võiks taskuhäälingus rääkida, meilile info@hobumaailm.ee või sotsiaalmeedia vahendusel Instagrammi või Facebooki.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles