Paul Argus tõusis Kesk-Euroopa põhjaregiooni MK-liiga liidriks

Ratsutamine.postimees.ee
Copy
Paul Argus ja Jay-Z Bee
Paul Argus ja Jay-Z Bee Foto: Erakogu

Edukad stardid Läti ja Leedu võistlustelt on viinud takistussõitja Paul Arguse Kesk-Euroopa põhjaregiooni MK-liiga liidriks. Paul Argus edestab lätlast Aleksandrs Sakurovsit ja leedulast Nerijus Sipailat kolme punktiga.

Paul Argus sai väärtuslikke MK-sarja punkte kuuenda koha eest Vazgaikiemis ja neljanda koha eest äsja Riias toimunud etapilt. Mõlemal võistlusel oli Paul võistlustules Eesti sporthobusega Jay-Z Bee.

Pauli sõnul oli liidriks tõusmine veidi ootamatu, kuid meeldiv üllatus. Pikemaid plaane ei ole Argus oma võistlusgraafikus teinud, sest praegu on tema fookuses Eesti meistrivõistlused, mis toimuvad juba järgmisel nädalavahetusel Ruilas.

Järgmine meie liiga etapp toimub septembris Samorinis ja seejärel Tallinnas, kui toimub iga-aastane Tallinn International Horse Show. Eesti Ratsaspordi Liit otsustas tõsta Tallinn International Horse Show võistluste taset kahelt tärnilt kolmele tärnile, tänu millele võib tänavu Tallinnas oodata eriti kõrgematasemelist sportlikku vaatemängu Euroopa tippsportlaste osalusel.

Kesk-Euroopa põhjaregiooni MK-liiga finaal toimub järgmise aasta veebruari lõpus Poolas, Krakowis.

Koolisõidus on tõusnud Kesk-Euroopa liiga teisele kohale Prantsusmaal elav ja treeniv Grete Ayache.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles