Katsuta pole rahul oma senise hooajaga: ma pean kiirem olema

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Takamoto Katsuta
Takamoto Katsuta Foto: McKlein / Toyota Gazoo Racing

Toyota meeskonna kolmas sõitja Takamoto Katsuta oli terve Rally Estonia vältel kimpus kiirusega ja lõpetas võistluse lõpuks seitsmendana.

Intervjuus DirtFishiga rääkis jaapanlane, et Rally Estonia sooritusega ei saa ta rahule jääda. «Ma peaksin kiirem olema,» sõnas Katsuta.

«Võistluse alguses oli mul raske, siis läks paremaks ja lõpus ei tundnud ma end ikka veel nii hästi võrreldes Elfyn Evansi ja Kalle Rovanperä aegadega. Ma pean välja selgitama, mis valesti läks.

Sellisel rallil on väga oluline pühenduda igale kurvile, sellest jäi mul puudu. Kui sa pole piiri peal, siis põhimõtteliselt kaotad igas kurvis 0,1 sekundit ja pole mingit võimalust sellisel kiirel etapil,» rääkis jaapanlane.

Pierre-Louis Loubet'le kuuenda koha kaotamine tegi Katsuta tuju veelgi kurvemaks. Kui jaapanlane mõtiskles aasta üle, kus ta pole veel poodiumil käinud ja senise hooaja tipp on neljas koht Keenia rallil, rääkis Katsuta, et käesolev hooaeg on olnud väga halb. «Ma pole üldse rahul. Ma peaksin paremini sõitma ja rohkem kiirust näitama, vähemalt paar poodiumikohta. Seda on mul vaja kindlasti teha,» nentis ta.

Järgmisel nädalal Jyväskylä ümbruses toimuv Soome MM-etapp on Katsuta üks lemmikuid. «Soomes annan endast parima. Proovime enne Soomet leida ja võrrelda andmeid nii palju kui võimalik inseneridega. Mul on ühepäevane test, nii et ma püüan olla valmis Soome ralliks,» lõpetas Katsuta.

Soome MM-etapp toimub augustikuu esimesel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles