Mbappelt korvi saanud Al-Hilal jahib järgmist superstaari

Postimees Sport
Copy
Victor Osimhen.
Victor Osimhen. Foto: Marco Bertorello/AFP/Scanpix

Kuigi Saudi Araabia jalgpalliklubi Al-Hilal tegi PSG mängija Kylian Mbappe eest maailmarekordilise pakkumise, pole ründaja huvitatud kõrberiigis mängimisest. Küll aga on Al-Hilalil sihikul juba järgmine vutitäht.

Mbappe leping PSGga lõppeb järgmisel suvel ning kuigi jalgpalluril on võimalik seda veel sel kuul aasta võrra lõpetada, ei kavatse ta seda kuuldavasti teha. Niisiis tahab PSG ründaja kindlasti suvel maha müüa, sest vastasel korral saaks Mbappe aasta pärast lahkuda tasuta.

Nädala alguses tegi Al-Hilal 24-aastase prantslase eest 300 miljoni euro suuruse pakkumise ning PSG lubas klubil mängijaga läbirääkimistesse asuda. Mbappe pole aga Saudi Araabiasse minekust huvitatud, sest soovib mängida Madridi Realis, kellega on väidetavalt sõlminud salajase kokkuleppe.

Prantsusmaa spordilehe L'Équipe’i andmetel on Al-Hilal võtnud sihikule nüüd Itaalia meistriks tulnud Napoli ründaja Victor Osimheni. Möödunud klubihooaja üks säravamaid mängijaid on ka Euroopa absoluutsete tippklubide huviorbiidis, kuid nigeerlase eest nõutakse vähemalt 150 miljonit eurot.

Al-Hilalil pole probleem see summa välja käia, kuid omaette küsimus on, kas 24-aastane ründaja tahab karjääri jätkata naftariigis.

Eelmisel hooajal esindas Osimhen Napolit 39 mängus, lõi 31 väravat ning andis neli väravasöötu. Ühtlasi krooniti ta Itaalia meistrivõistluste parimaks väravakütiks. Tema leping Napoliga lõppeb 2025. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles