Argentina jalgpalluri säärel on Ronaldo tätoveering: ta meeldib mulle rohkem kui Messi

Postimees Sport
Copy
Yamila Rodríguez
Yamila Rodríguez Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

Argentina naiste jalgpallikoondise ründetäht Yamila Rodríguezi säärele on viimane lasknud tätoveerida Cristiano Ronaldo portree.

MMi avakohtumises mängis ründaja veidi üle 15 minuti, kuid sellest hoolimata oli just tema kohtumise järgsselt meedia suurimas huviorbiidis. Ründaja vasakule säärele on tätoveeritud Portugali jalgpalli elava legendi Ronaldo kujutis.

Yamila Rodríguezi tätoveering Cristiano Rondalost
Yamila Rodríguezi tätoveering Cristiano Rondalost Foto: REUTERS / Scanpix

Rodríguezi kodumaal on tekitanud tätoveering suure kriitikapuhangu, mis on pannud jalgpalluri ennast halvasti tundma. Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo võrdlemine ning arutelu kumb on parem, on kestnud pea kaks kümnendit. Argentinas on tekitanud tätoveering arvamuse, et Rodríguezile ei meeldi Messi.

«Lõpetage! Ma ei tunne end selles olukorras hästi. Millal ma olen õelnud, et mulle ei meeldi Messi? Ärge õelge asju, mida ma pole välja ütlenud. See tekitab minus väga halva enesetunde. Esindan oma koduriiki MMil,» kirjutas ründaja Instagramis.

Rodríguez rääkis enne MM-i FIFA-le antud intervjuus, et Cristiano Ronaldo on tema iidol. «Messi on meie koondise jaoks fantastiline kapten. Kui ma ütlen, et minu iidol on Ronaldo, siis see ei tähenda, et ma Messit vihkan. See tähendab, et Ronaldo meeldib mulle rohkem. Ta on minu inspiratsioon. Milles on probleem? Mulle ei pea meeldima ainult enda koduriigi mängijad,» rääkis Rodríguez.

Argentina jalgpallinaiskond alustas MM-i 0 : 1 kaotusega Itaaliale. Veel kuuluvad Argentina ja Itaaliaga samasse alagruppi Rootsi ja Lõuna-Aafrika Vabariigi koondised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles