Üüratud hinnad MMil šokeerivad jalgpallifänne

Postimees Sport
Copy
Fännid naiste jalgpalli MMil
Fännid naiste jalgpalli MMil Foto: AFP / Scanpix

Austraalia ja Uus-Meremaa võõrustavad naiste jalgpalli MMi, kuid võistlusel pakutavate teenuste hinnakiri on tekitanud hämmastust kohale sõitnud jalgpallifännide seas.

Mängude toitlustamise eest hoolitseb Austraalia multimiljonäri Justin Hemmesile kuuluv Merivale. Toitlustamise hinnad on linnade lõikes erinevad. Austraalias Sydneys asuvas Moore Parkis, kus paikneb ka MMi mänge võõrustav staadion, tehti toitlustuse hinnakirjast pilt.

Sydneys maksab spordiüritusel müüdav kanakorv 44 Austraalia dollarit (umbes 27 eurot). Kanaburger koos friikartulitega maksab 21 dollarit (umbes 13 eurot).

Hinnakirjast pildi teinud Matt Vendberg kirjutas oma Twitteri postituses: «Kanakorv on 44 dollarit?»

«Selliseid hindu ei leia sa ühelgi teisel staadionil maailmas, ainult Austraalias. See on täielik jama,» vastasid inimesed postitusele.

Kuid staadionil pakutud toitu on ka Twitteris kiidetud. «Selle asemel proovi staadionil hot dog'i 11 dollari (umbes 9 eurot) eest. Arvasin, et see on kallis, aga see oli täitis kõhtu,» kirjutas üks kasutaja postituse alla.

Uus-Meremaal on aga hinnad madalamad. Twitteri konto Footy Scrani pildi järgi maksab brittide üks kuulsamaid kiirtoite «fish and chips» Eden Parkis kümme Uus-Meremaa dollarit (umbes kuus eurot).

Naiste jalgpalli MM algas 20. juulil. Kokku mängitakse Uus-Meremaal ja Austraalias 32 päeva jooksul 64 mängu. Võistlus kulmineerub 20. augustil peetava finaaliga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles