Vähi seljatanud jalgpallur kukkus treeningul kokku

Postimees Sport
Copy
Linda Caicedo
Linda Caicedo Foto: IMAGO / Sports Press Photo / Scanpix

Tänavusel naiste jalgpalli MMil mängiva Kolumbia koondise neljapäevasel treeningul toimus intsident, kus võistkonna ründaja Linda Caicedo kukkus ootamatult väljakul kokku.

Caicedo jooksis koondise treeningul koos naiskonnakaaslastega, kuid jäi neist veidi maha ning haaras kinni enda rinnast. Pärast seda vajus jalgpallur murule pikali. Koondisekaaslased ja meditsiinitöötajad jooksid kärmelt murul lebava kaaslase seisukorda kontrollima. 

Väljaanne The Guardiani andmetel on jalgpalluriga kõik korras. «Linda on füüsiliselt väga väsinud. Treeningutel toimunu on märk stressist ja füüsilisest ülekoormusest. Tal on kõik hästi,» rääkis Kolombia koondise meditsiinipersonali liige.

Kolumbia jalgpalluri oletatavaks väsimuse põhjuseks on 2020. aastal diagnoositud munasarjavähk, millest ta on nüüdseks taastunud. Päev pärast treeningul juhtunud intsidenti naasis 18-aastane jalgpallur treeningutele.

Kolumbia jalgpallinaiskond alustas MMi Lõuna-Korea vastu 2:0 võiduga. Caicedo lõi 39. minutil kohtumise teise värava. Alagrupi teises voorus mängitakse homme Saksamaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles