Tänaku tiimipealik tänas Eesti fänne

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rally Estonia poodiumil.
Ott Tänak ja Martin Järveoja Rally Estonia poodiumil. Foto: Jaanus Ree / Red Bull Content Pool

Rally Estonia ei läinud M-Spordi rallitiimi jaoks nii nagu loodeti, kuid tiimipealik Richard Millener soovis tänada Eesti fänne, kes sellest hoolimata oma tuge näitasid.

Ott Tänaku ja Martin Järveoja ralli rikkus testikatsel purunenud mootor, mis tuli välja vahetada. See tähendas viieminutilist ajakaristust, mille tõttu piirdus Eesti ekipaaž alles kaheksanda kohaga.

«Ma sooviks isiklikult tänada kõiki Eesti fänne, kes toetasid Otti, Martinit ja tiimi sel keerulisel nädalavahetusel,» vahendab WRC-sarja koduleht Milleneri sõnu.

«Rally Estonia on fantastiline ralli ja üks minu aasta lemmikuid. Seal on nii kirglikud ja targad fännid ning mõned fantastilised kiiruskatsed,» jätkas ta.

«Mõistagi oleme kõik pettunud. Alustada nädalavahetust viieminutilise karistusega oli katastroof, aga peame võtma nädalavahetusest positiivset kaasa. Minu jaoks oli mõni asi, näiteks Oti kiirust ja pühendumust oli reedel vaimustav näha ja see oli hämmastav, et ta suutis pooleteist päevaga esikümnesse tagasi jõuda.

On asju, mille kallal peame veel töötama, aga ma loodan, et näidatud kiirus on meile Soomes abiks,» lõpetas tiimipealik.

MM-sarjas hoiab kaheksa etapi järel esikohta Toyota piloot ja valitsev maailmameister Kalle Rovanperä, kellel on koos 170 punkti. Tänak on 104 silmaga neljandal kohal.

Soome MM-ralli sõidetakse 3.-6. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles