Toyotal on plaan, kuidas Rovanperä tiimis hoida

Christopher Krutto
Copy
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Mõni aeg tagasi avaldas rallisõitja Kalle Rovanperä mänedžer Timo Jouhki, et lisaks Toyotale on räägitud uue lepingu osas ka Hyundaiga. Nüüd avaldas Toyota tiimipealik Jari-Matti Latvala, kuidas valitsevat maailmameistrit soovitakse tiimis hoida.

Rovanperä leping lõpeb tänavuse hooaja järel ning seni pole ta Toyotaga oma lepingut pikendanud. Küll on kindel, et Toyota soovib oma esinumbrit tiimis hoida, aga võimalik, et Hyundai võib tema allkirjale konkurentsi pakkuda.

«Meil on olnud arutelusid, aga kokkulepet veel ei ole,» rääkis Latvala Rallit.fi-le antud intervjuus.

Tiimipealiku sõnul saavad läbirääkimised korralikult hoo sisse pärast Soome rallit, sest siis tuleb enne Kreeka rallit kuu aja pikkune paus.

«Üldiselt oleme me heas seisus, sest minu arvates vähemalt on Kalle Toyota mees. Me soovime mõelda filosoofia üle, mida Kallele pakume.

Kui teised tiimid pakuvad rohkem raha, siis seda me ei saa teha. Aga Kalle saab meiega driftida ja saab proovida ringrajaautosid, nagu Seb (Sebastien Ogier - toim.) on proovinud. Me saame Kallele pakkuda kogemusi teistest mootorispordialadest, kui ta soovib,» avas Latvala läbirääkimiste osas natuke kaarte.

«Ma tean, et Hyundai suudab maksta head palka – väga head palka. Aga meil on kindlat tüüpi projekt, mida soovime pakkuda ja seal ei ole mõeldud ainult rahale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles