Bruus loobus hõbemedali järel taas ajakirjanikele kommentaare jagamast (4)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Karmen Bruus
Karmen Bruus Foto: Tairo Lutter

Kõrgushüppajal Karmen Bruusil tuli kergejõustiku Eesti meistrivõistlustel leppida hõbemedaliga. Küll oli see rohkem, kui jäi näppude vahele (kirjutavatel) ajakirjanikel, kellele hüppetalent kommentaare ei jaganud.

«Ei, aitäh,» oli 18-aastase Bruusi lühike, ent viisakas vastus nii Postimehe kui ka Õhtulehe intervjuusoovidele.

Meenutagem, et ka märtsis Istanbulis toimunud sise-EMil keeldus Bruus kirjutavale pressile kommentaare andmast. «Tere, ei soovi rääkida!» sõnas ta naeratades nii Postimehe, Delfi kui ka Õhtulehe ajakirjanikele.

Küll poetas ta Türgis paar sõna ERRile. «Kindlasti on see [Mehis Viru saaga] kuidagi mõjutanud, aga oleks võinud oma ära teha, ei saa ainult sellele süüd panna,» kommenteeris 18-aastane kõrgushüppaja siis oma tulemust (1.87).

«Tulevik on veel väga-väga lahtine. Eks näis, mis inimesed ümber teevad ja otsustavad, eks näis, kuidas mul tunne sees on ja mis elu toob. Üks päev korraga, elu on seiklus,» lisas ta siis oma tuleviku osas.

Need on jäänud ka ainsateks Eesti meediale antud kommentaarideks pärast veebruaris tema treenerile Mehis Virule määratud tähtajatut tegutsemiskeeldu.

Välishooajal on Bruus teinud tänavu neli starti: maikuus Marokos ta tulemust kirja ei saanud, juunis Šveitsis ületas 1.83, juuli alguses Prantsusmaal 1.80 nagu ka 22. juulil Hispaanias. Nüüd, Eesti meistrivõistlustel läks kirja 1.82, millega teenis hõbemedali.

Kuidas Bruusi hooaeg edasi kulgeb, on keeruline spekuleerida. Praeguseks on teada, et augustis toimuvast U20 EMist eestlanna loobus ning tänasega minetas ka võimaluse pääseda Budapesti MMile.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles