Maailma üks kallemaid jalgpallureid kaalub 32-aastaselt karjääri lõpetamist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eden Hazard.
Eden Hazard. Foto: /Sean Thornton/Cover Images/SCANPIX

Neli suve tagasi maailma ühe kalleima ülemineku sooritanud Eden Hazard kaalub karjäärile joone alla tõmbamist.

Belgia jalgpallitäht siirdus 2019. aastal Londoni Chelseast 100 miljoni euro eest Madridi Reali ning kõik näis tema jaoks suurepäraselt minevat. Kahjuks Hispaania suurklubiga liitudes kohe erinevad vigastused ning samuti ka kaaluprobleemid. Kõik see on viinud selleni, et osapooled otsustasid suvel lepingu enneaegselt lõpetada.

Hazard poleks kuulunud Reali peatreeneri Carlo Ancelotti tuleva hooaja plaanidesse ning nõnda soovis ta uusi väljakutseid. Samas on viimaste leidmine osutunud oodatust keerulisemaks.

Nimelt pole Hazard saanud ühtegi sobivat pakkumist. Temast on huvitatud olnud mõned Belgia ja USA kõrgliiga meeskonnad. 32-aastane jalgpallitähte pole need klubid liiga palju huvitanud.

Hazard pole veel lootust kaotanud ning ta ootab pakkumisi suve lõpuni. Kui ta ei peaks uut mängupaika leidma, siis võib ta Hispaania väljaande Diario AS teatel karjääri enneaegselt lõpetada.

See oleks väga nukker lõpp suurepärasele karjäärile. Kui jätta välja Reali periood, siis teatakse Hazardit kui väga andekat jalgpallurit. Ta on kroonitud nii Prantsusmaa, Inglismaa kui ka Hispaania meistriks. Inglismaa kõrgliigas tunnistati ta neljal aastal parimaks jalgpalluriks. Belgia koondise särgis on ta pidanud 126 kohtumist, mille jooksul löönud 33 väravat. Neist üks maandus 2016. aastal ka Eesti väravavõrgus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles