Austraalia tipptennisist: joomise ja pidutsemise tõttu tunnen end nagu 57-aastane

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Mullune Wimbeldoni finalist Nick Kyrgios on üks neist tennisistidest, kes lisaks headele esitustele tõmbab tähelepanu endale ka vastuolulise käitumise ja mitmete skandaalidega. Australlase sõnul ei saa ta mängimist enam kaua jätkata.

Oma karjääri jooksul pole ta ühtegi suure slämmi turniiri võitnud. Kõige lähemal oli ta sellele 2022. aastal, kui ta jõudis Wimbledonis finaali, kuid kaotas Novak Djokovicile. Pärast kaotatud mängu nähti teda ühes Londoni klubis, kus ta koos meeskonnaga jõi viina varajaste hommikutundideni.

Alkoholist ja sagedast pidutsemisest rääkis ta ka Los Angeles'is toimunud Ultimate Tennis Showdown turniiril. Kyrgioselt küsis üks ajakirjanik, kas ta suudab Novak Djokovici eeskujul ka pärast kolmekümnendat eluaastat hästi mängida. «Pole mingit võimalust, et ma 33-aastaseni mängin, kindlasti mitte. See oleks ulme. Ma luban, et kui olen läinud, siis te ei näe mind enam kunagi,» ütles austraallane.

Kyrgiose hinnangul on tema karjääri mõjutanud nii tihe võistluskalender kui ka hedonistlik eluviis. «Graafik on täielikult kontrolli alt väljas. Ma hakkan vanaks jääma. Ma olen 28-aastane, aga joomise ja pidutsemise tõttu tunnen end nagu 57-aastane,» jätkas Kyrgios.

ATP edetabelis on Kyrgios hetkel 35. kohal, tema tipuks on 2016. aastal saadud 13. koht. Eelmise aasta Wimbledoni suure slämmi turniiril pääses austraallane finaali, kus kaotas neljas setis Novak Djokovicile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles