Endine Venemaa jalgpallur: muidugi joon hommikul ühe pudeli viina ja lähen tööle

Postimees Sport
Copy
Venemaa meeste jalgpallikoondis. Pilt on illustratiivne.
Venemaa meeste jalgpallikoondis. Pilt on illustratiivne. Foto: AFP / Scanpix

Endine Manchester Unitedi ja Evertoni jalgpallur Andrei Kanchelskis on vihane, et Venemaa ajakirjanikud kirjutavad kogu aeg tema kunagisest alkoholi kuritarvitamisest.

«Ma ei saa nii palju juua, kui nad minust kirjutavad, sest ma ei saa iga päev juua. Kui ma tõesti teeks seda iga päev, poleks ma enam elus,» vahendas Kanchelskisi sõnu Metaratings.

Ta lisas irooniliselt: «Muidugi tõusen ma iga päev üles, joon ühe pudeli viina ja lähen tööle. Tegelen oma lemmiktegevuse ehk jalgpalliga. See on endiselt väga nõudlik. Ma ei oleks praegu mitte kusagil, kui oleksin endiselt alkohoolik. Ma lähen joon kuskil veel kaks pudelit viina ja lõpetan selle vestluse.»

Kanchelskis määrati suvel Kasahstani jalgpalliklubi Toboli peadirektoriks. Kuid veel enne seda oli ta peatreenerina ametis Usbekistani klubis Navbahor.

Profijalgpalluri karjääri jooksul mängis Kanchelskis veel Itaalias Fiorentinas, Šotimaal Glasgow Rangersis, Inglismaa klubide Manchester City ja Southamptoni ning paljude teiste meeskondade eest. Kahel korral tuli ta nii Inglismaa kui Šotimaa meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles