Kalev/Cramo sõlmis uue lepingu klubi raudvaraga

Postimees Sport
Copy
Martin Dorbek.
Martin Dorbek. Foto: Eero Vabamägi

BC Kalev/Cramo teatas, et sõlmis 32-aastase tagamängija Martin Dorbekiga üheaastase lepingu, mis tähendab, et meeskonna kapten alustab klubis oma 12. hooaega.

Dorbek on Kalev/Cramo süsteemis korvpalli hariduse saanud ning 11 hooaega oma karjäärist Kalevis mänginud. 2022/23 hooajal olid tema statistilised näitajad FIBA Europe Cupis keskmiselt 3,7 punkti, 2,6 lauapalli ja 3,4 resultatiivset söötu. PAF Eesti-Läti ühisliigas olid numbrid vastavalt – 4,4 punkti, 2,4 lauapalli ja 3,5 resultatiivset söötu, kirjutatakse BC Kalev/Cramo kodulehel.

Peatreener Heiko Rannulal on hea meel, et koostöö jätkub: «Martin on väga tähtis osa meeskonnast ka siis, kui ta ühtegi punkti ei viska. Ta on väga oluline liider riietusruumis ning platsil lisab kogemust ja tasakaalu meie noorele tagaliinile.»

BC Kalev/Cramo jaoks on tegemist kaheksanda mängijaga, kellega on tulevaks hooajaks leping sõlmitud. Lisaks Martin Dorbekule on lepingud ukrainlasest tagamängija Oleksandr Kovliari ja Eesti tagamängijate Mikk Jurkatamme, Leemet Böckleri ja Kaspar Kitsinguga, keskmängija Rauno Nurgeriga ning ääremängijate Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles