Endisele Barcelona tähtmängijale esitatakse vägistamissüüdistus

Karl Mihkel Eller
Copy
Neymar ja Dani Alves (paremal).
Neymar ja Dani Alves (paremal). Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Endine Barcelona tähtmängija ja mullusel jalgpalli MMil Brasiilia koondisesse kuulunud kaitsjale Dani Alvesele esitab Hispaania prokuratuur vägistamissüüdistuse, teatas AFP.

Endine Barcelona ja Paris Saint-Germaini staar peeti kinni jaanuaris pärast seda, kui teda süüdistati detsembri lõpus Barcelona ööklubi WCs noore naise vägistamises. Kohus pole veel kinnitanud, millal protsess algab.

40-aastast brasiillast hoiti vahi all ning teda ei lubatud vabadusse kautsjoni vastu, sest prokuratuur leidis, et ta võib riigist põgeneda.

Alves, keda võib süüdimõistmise korral oodata kuni 12-aastane vanglakaristus, ütles juunis avaldatud intervjuus, et on süütu. Enne vahistamist antud intervjuus ütles ta, et isegi ei tunne naist, kes teda vägistamises süüdistas. Hiljem tunnistas ta, et tal oli naisega suhe. Esialgu kartnud ta seotust tunnistada, sest kartis, et tema abikaasa jätab ta maha.

Alves on jalgpalli ajaloo kõige rohkem rohkem tiitleid võitnud mängija, sest tema auhinnakappi kuulub 42 tiitlit, sealhulgas kolm Meistrite liiga võitu Barcelonaga ja kaks Copa America karikat Brasiilia koondisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles