Kalev/Cramo võtab ilusat ilmet: käed löödi Eesti-Läti liiga ühe efektiivsema mängijaga

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Mihkel Kirves (palliga) on mitmel korral esindanud ka Eesti koondist.
Mihkel Kirves (palliga) on mitmel korral esindanud ka Eesti koondist. Foto: Tairo Lutter

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo teatas järjekordsest liitujast, käed löödi Mihkel Kirvesega.

Pressiteate kohaselt sõlmiti ääremängijaga üheaastane leping.

Kirves alustas korvpalliga Sakus. Teismeeas liitus ta Pärnu süsteemiga, kus tegi 15-aastaselt hooajal 2012/13 meistriliiga debüüdi.

Kokku kümme hooaega Pärnus olnud Kirves mängis hooajal 2019/20 ka Slovakkia ja Tšehhi meistriliigades. Möödunud hooajal olid tema statistilised näitajad PAF Eesti-Läti ühisliigas keskmiselt 27,7 minutiga 13,4 punkti, 8,5 lauapalli ja 1,9 resultatiivset söötu.

Kirves soovis keskkonna vahetust: «Soovisin end proovile panna uues keskkonnas ja tugevas klubis. Hoidsime suvel Heiko Rannulaga kontakti ja kuna välismaalt sobivat pakkumist ei tulnud, otsustasin liituda Kalev/Cramoga. Usun, et suudame pakkuda palju häid emotsioone ja ootan kõiki poolehoidjaid saali.»

Peatreener Rannula lisas: «Mulle on alati väga olulised olnud kaitses agressiivsed ja mitmekülgsed eesliini mängijad, Kirka on selles osas väga vajalik lüli. Tunneme üksteist hästi ja teame mida oodata.»

Kalev/Cramo jaoks on tegemist üheksanda mängijaga, kellega tulevaks hooajaks leping sõlmitud. Lisaks Kirvesele on löödud käed tagamängijate Oleksandr Kovliari, Martin Dorbeku, Mikk Jurkatamme, Leemet Böckleri ja Kaspar Kitsinguga, äärte Hugo Toomi ja Kregor Hermetiga ning tsentri Rauno Nurgeriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles