Tänaku tiimikaaslane: mu eesmärk on Otile lähemale jõuda!

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Pierre-Louis Loubet (keskel) ja Ott Tänak (vasakul)
Pierre-Louis Loubet (keskel) ja Ott Tänak (vasakul) Foto: Thomas Fenetre / Dppi / SCANPIX

M-Sporti kuuluval Pierre-Louis Loubet’lt on tiimi sees võtta üks rallimaailma paremaid mõõdupuid.

Mõistagi käib jutt samuti Ford Puma hübriidauto rooli keeravast Ott Tänakust. 2019. aasta maailmameister pole masinaga veel sinasõprust leidnud, ent suure ralli mõistes endiselt roheline Loubet jääb tulemuste võrdluses siiski kaugele.

MM-sarja kokkuvõttes on Tänak 104 punktiga neljas, Loubet 28 silmaga üheksas. Neist viimane on tänavu olnud kahel korral kuues, viimati Rally Estonial.

«Ei ole lihtne, aga Eesti polnud samas katastroofiline. Nii et loodetavasti Soomes asjad toimivad,» vastas Loubet portaali Autohebdo ajakirjaniku küsimusele, kuidas Puma kiirel kruusal käitub. «Kohati oli tunne päris hea, sellest võib auto arendusel alustada.»

Tema hinnangul on homme algav Soome etapp Eestist veidi erinev. Loubet sai aga teatava põhja alla laupäeval Tamperes toimunud rallil. Tõsi, seal ei lugenud talle kaarti tavapärane paariline, lisaks sadas osa katsete ajal kõvasti vihma.

Millised on Loubet’ eesmärgid selleks nädalalõpuks? «Loodetavasti oleme natuke kiiremad kui Eestis. Soomes on minu isiklik eesmärk Otile lähemale jõuda!» vastas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles