Golfikaunitar: löön palli paremini, kui olen napilt riides

Postimees Sport
Copy
Paige Spiranac.
Paige Spiranac. Foto: @PaigeSpiranac/Twitter

Meesteajakirja Maxime poolt maailma seksikaimaks naiseks valitud golfikaunitar Paige Spiranac tekitas väljaütlemistega taas furoori. Oma napi rõivastuse pärast on ta varasemalt sattunud kriitika alla, kuid nüüd ütles naine, et mida vähem tal rõivaid seljas, seda paremini ta pallidele pihta saab.

Profigolfikarjääri lõpetanud Spiranac on endiselt väljakul aktiivne ja tegeleb treeneriametiga. Sotsiaalmeedias jagab ta pilte, kus teda on näha rajal ringi liikumas rõivastuses, mida mõned peavad pikkade traditsioonidega mängu jaoks ebasobivaks. Hoolimata kriitikast on naine jäänud endale kindlaks ja andis teada, et kui kandis etiketile vastavat riietust, siis tema sportlik sooritus oli kehvem.

«Ma tahan, et oleks mustvalgel kirjas: kandsin täna golfile sobivat riietust ja see ei aidanud mu tulemusele kaasa. Löön palli paremini, kui olen napilt riides. See on teadus,» kirjutas naine Twitteris.

Hiljuti kandis ta rajal roosat kleiti austusavaldusena uuele Barbie-filmile. Spiranac on suunamudija, kel on Instagramis üle 3,8 miljoni jälgija. See teeb temast ühe populaarseima golfipersooni, edestades jälgijate poolest selliseid tuntud mängijaid nagu Tiger Woods, Phil Mickelson ja Rory McIlroy.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles