Neuville viskas Ogier' kuulujuttudele õli tulle: ta on meie tiimi liikmetega ühenduses olnud

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Hyundai Motorsport

Kuulujutud sellest, et kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier kolib Toyotast Hyundaisse saavad aina hoogu sisse.

Kolmapäeval kirjutas Saksamaa väljaanne Motorsport Aktuell, et Hyundai jahib tulevaks hooajaks Ogier’ allkirja. Lõuna-Korea autotootjal on järgmiseks hooajaks seni leping vaid esisõitja Thierry Neuville’iga. Läbirääkimised käivad väidetavalt Esapekka Lappiga ning Teemu Suninen peaks samuti saama rohkem rallisid.

Väidetavalt plaanib Hyundai tuleval hooajal tulla igale rallile nelja autoga ja nõnda mahuks tiimi ilmselt ära ka Ogier. Õli lisasid juttudele tulle ka Hyundai mehed.

«Alati on kuulujutte ja spekulatsioone. Ta on osade meie tiimi liikmetega ühenduses olnud ja meil on tiimis uusi inimesi. Osadega on tal olnud pikad sidemed,» rääkis Neuville neljapäeva hommikul Rallit.fi-le antud intervjuus.

«Minu jaoks poleks see probleem,» vastas Neuville küsimusele, kas sooviks Ogier’d tiimis näha. «Mul on olnud aastate jooksul mitmeid tiimikaaslasi ja ma pole kunagi kedagi kartnud. Enamikega on koostöö hästi läinud, nii et ma ei muretse.»

Hyundai tiimipealik Cyril Abiteboul andis samuti huvitava vastuse. «Me oleme huvitatud kõigist headest sõitjatest, nii lühikeses kui ka pikas perspektiivis,» ütles prantslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles