Austraalia ratsutajat ründas jõhkralt kümmekond meest: puhas õnn, et elama jäin

Postimees Sport
Copy
Sonja Wiseman.
Sonja Wiseman. Foto: @sonja.wiseman/Instagam

31-aastane Austraalia ratsutaja Sonja Wiseman langes kodumaal jõhkra rünnaku ohvriks, kui teda ründas 10-15-liikmeline rühm mehi, kes peksid ta läbi ja varastasid sõiduauto.

Naine kõndis hommikutundidel oma kodu juures rahulikult oma auto juurde, et võtta sealt mõned asjad. Ootamatult lendas juhipoolsest aknast sisse kivi. Siis algas õudusunenägu.

«Vaatasin vasakule ja märkasin 10–15 meest. Ma ei tea, kas nad kohe nägid, et ma autos olin, aga mind märgates hakkasid nad naerma,» rääkis Wiseman The Sunile.

Šokis naine lukustas uksed ja üritas autot käivitada, et minema kihutada, kuid ei jõudnud seda teha. «Nad lõhkusid uksi ja üritasid neid lahti saada. Nad karjusid: «Me toome su autost välja, naine». Ma kartsin tõesti,» kirjeldas Wiseman.

Lõpuks said mehed Wisemani kätte ja siis algas jõhker peksmine. «Nad olid nagu koiottide kari, kes jälitasid oma saaki. Üks käis metalltoruga ümber auto. Nad lõid mind kiviga näkku. Mu nina oli kolmest kohast katki,» selgitas naine, kel lõhuti ka mitu hammast.

Õnneks suutis Wiseman helistada häirekeskusesse, kuid suutis vaid hüsteeriliselt karjuda. «Nad tapavad mu,» karjus ta kõne ajal. Naise õnneks kuulsid karjeid lähedal asunud turvamehed, kes ta ründajate käest päästsid.

Wiseman pärast rünnakut

Läbipekstud naine ütles, et tal on hea meel elus olla. «Puhas õnn, et elama jäin. Autosse lõksu jäädes kartsin kõige hullemat. On pöörane mõelda, et istud oma autos, aga sul pole ohutu,» mõtiskles Wiseman.

Wiseman tegutseb kutselise võiduratsutajana ning on aastate jooksul teeninud auhinnaraka ligi kolm miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles