Ebausk? Maailmameistril keelati kummalisel põhjusel F1 tiimi boksi pildistamine

Postimees Sport
Copy
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: Jure Makovec/SOPA Images via ZUMA Press Wire/Scanpix

2016. aastal F1 maailmameistriks tulnud Nico Rosbergiga ühele pildile jäävaid inimesi on saatmas halb õnn. Nii otsustas McLareni meeskond Ungari F1 etapil Rosbergil keelata oma autode juures poseerides pilte teha.

Kõik sai alguse Budapesti ringrajal toimunud etapi esimestel päevadel, kui Rosberg tegi selfie’i MM-sarja liidri Max Verstappeni Red Bulli vormeli ees. Laupäeval toimunud kvalifikatsioonis juhtus nii, et Verstappen ei võitnud esimest korda kuue etapi jooksul ajasõitu, parimalt kohalt sai sõitu alustada Lewis Hamilton.

Järgmisena tegi Rosberg selfie’i ja postitas selle oma sotsiaalmeediasse muidugi Mercedese boksi juures, kus taustal oli tema endise tiimikaaslase ehk Hamiltoni vormel. Ja muidugi juhtus nii, et Hamilton jäi võistlussõidus esimesena poodiumilt välja.

Ilmselt oli see kõik lihtsalt juhus, kuid McLaren ei tahtnud riskida. Kas ebausu või millegi muu tõttu keelasid nad Rosbergil enda vormelite taustal pildistamise. «Tuleb teha, mis tarvis. Vabandust, Nico, aga me ei taha sinu võimeid proovile panna,» teatas meeskond naljaga.

Ja kuidas Rosberg reageeris? «Liigun teie tehase poole selfie’it tegema,» kirjutas 38-aastane sakslane Twitterisse. Lõuapoolikud arvavad, et ehk jõudiski Rosberg kahe etapi vahel Inglismaal selle pildi teha, sest Belgias lõppes McLareni sõitja Oscar Piastri sõit juba avaringil ning kahel eelmisel etapil teiseks tulnud Lando Norris jäi alles seitsmendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles