Messi koduklubi koristaja vallandati, sest küsis maailmameistrilt autogrammi

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con / Scanpix

Paljude jalgpallifännide jaoks on Lionel Messi legend ning temaga kohtumine on unistuse täitumine. Vahel tuleb aga mõne sekundilise õnne eest maksta äärmiselt karmi hinda. Seda koges omal nahal argentinlase uue koduklubi töötaja.

Messi üleminek Miami Interisse on raputanud kogu Põhja-Ameerika jalgpalliliigat. Kõik tahavad näha 36-aastast jalpgalli elavat legendi. Oma suure unistuse täitis ka Cristian Salamanca, kes on Miami klubis koristaja. Tema kohtumine endise FC Barcelona staariga ei lõppenud aga hästi.

«La Nacionile» antud intervjuus ütles kolumblane: «Ma pidin puhastama tualette kohas, kus bussid on pargitud. Õnneks olin ma väljas kui buss kohale jõudis ja kõik mängijad väljusid, neist viimane oli Messi.»

Salamancal piisas karjuda «hei, maailmameister!», et Messi tähelepanu saada. «Ma tõmbasin oma töösärgi üle pea, sest selle all kandsin Argentina rahvuskoondise särki. Messi andis sellele oma autogrammi. Siis tulid turvamehed, tõmbasid mind välja ja lasid mind vabaks. Kuid see oli seda väärt,» ütles nüüdseks vallandatud Inter Miami koristaja.

Kuigi mõned arvavad, et karitus oli liiga karm, siis kolumblane teadis väga hästi Miami Interi poliitikast. Klubi töötajad peavad käituma professionaalselt, nad ei tohi segada mängijaid. Nad ei tohi neid pildistada ega autogramme küsida. Sellise käitumise eest on karistuseks töökoha kaotamine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles