Juutuberist poksija alistas endise UFC võitleja

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Jake Paul vs. Nate Diaz
Jake Paul vs. Nate Diaz Foto: USA TODAY Sports via Reuters Con / Scanpix

Kuulus juutuuberist poksija Jake Paul läks järgmises profimatšis vastamisi UFC legendi Nate Diaziga, kus suunamudija alistas vastase kohtunike ühehäälse otsusega.

Kümnevoorulises poksimatšis langesid kohtunike punktid Pauli kasuks 98-91, 98-91, 97-92. «Ta on karm, ta on tõesti karm. Selle poolest on ta tuntud, kuid ainult sellest ei piisa selles spordis,» ütles Paul vastase kohta pärast võitlust.

See oli kolm aastat tagasi poksiga alustanud Paulile karjääri kaheksas poksimatš, neist seitse on ta võitnud. Tema ainus kaotus tuli viimases matšis Tommy Fury vastu tänavu veebruaris.

Pärast kohtumist ütles Paul, et on valmis järgmisel korral Diaziga vabavõitluses 10 miljoni dollari (umbes 9 miljonit eurot) suuruse auhinnaraha eest võistlema. «Teeme seda õiglaselt. Ma võitsin esimese kohtumise, nüüd on sinu kord koduplatsil vabavõitluses,» sõnas Paul.

38-aastase Diazi jaoks oli Pauli võitlus tema karjääri esimene poksiringis. Spordilegend on MMA puuris võistlenud 34 korda, millest 21 on ta võitjana väljunud. 26-aastasel Paulil pole veel ühtegi ametlikku MMA-võistlust seljataga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles