Ogier' tulevikust rääkinud Latvala: kahtlen sügavalt, et ta Hyundaisse läheks (1)

Postimees Sport
Copy
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: imago/PanoramiC/Scanpix

Kuulujutud sellest, et kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier kolib Hyundaisse saavad aina hoogu sisse. Oma kommentaari olukorrale andis ka Toyota meeskonnapealik Jari-Matti Latvala.

 

Latvala mõtiskles olukorra üle Soome MM-ralli ajal. Soomlane rääkis, et Hyundai on näidanud huvi prantslase vastu. «Ogier on mõistlik. Ta kindlasti kuulab, mida Hyundail on pakkuda,» sõnas Latvala, kes peab tõenäolisemaks, et Lõuna-Korea meeskond jääb oma strateegia juurde, mis on suunatud noorte ja andekate sõitjate arendamisele.

«Hyundai vaatab tulevikku, mitte ainult ühte aastat korraga. Nad vajavad sellist noort sõitjat nagu Kalle (Rovanperä -toim.), ja mitte ainult selleks aastaks. Ogier on olnud meiega rahul. Nii et ma kahtlen sügavalt, et ta Hyundaisse läheks,» sõnas Latvala.

Aga kui Ogier võtab Hyundai pakkumise vastu ja võtab mõne rallivõidu, siis on see juba viies automark, millega prantslane ralli maailmameistrivõistlustel triumfeerib. See näeks tema CV-s hästi välja ja tooks talle sisse vähemalt pool miljonit eurot ralli eest.

Aasta lõpus 40-aastaseks saav Ogier ei unista enam täies mahus MM-sarjas sõitmisest, kuid meeskonnaga liitumisel oleks tal programm, kus ta jagaks autot Teemu Sunineniga, kelle leping meeskonnaga kestab 2024. aasta hooaja lõpuni.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles