Vägistamises ja inimröövis süüdistatud jalgpallur pääses puhta nahaga (1)

Postimees Sport
Copy
Joshua Sills
Joshua Sills Foto: AP / Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi meeskonna Philadelphia Eaglesi mängija Joshua Sills mõisteti vägistamise ja inimröövi süüdistustes õigeks.

Ohio osariigi vandekohus tunnistas pärast viiepäevast kohtuprotsessi Sillsi õigeks. «Ma pole midagi valesti teinud ja mul on hea meel, et see täna tõestust sai,» rääkis ta pärast kohtuotsust.

Prokuröride väitel ründas Sills 2019. aasta lõpus oma naist. NFL tegi pärast kohtuotsust teate, et ameeriklane võib klubiga taas liituda. 25-aastasele sportlasele määrati NFLis mängimise keeld veebruaris, mis oli kaks nädalat enne Super Bowl'i. Ta ei saanud treeningutel osaleda ning eemaldati võistkonna nimekirjast.

«Ta saab nüüd uuesti üles ehitada oma profikarjääri, kasvada eelkõige inimesena ning olla edukas kõiges, mida ette võtab. Kahju, et teda sellises asjas süüdistati. See maksis talle Super Bowl'il osalemise,» vahendab Philadelphia Inquirer.

Sillsi koduklubi Eagles teatas, et mees saab taas meeskonnaga ühineda: «Oleme teadlikud, et Josh Sillsi puudutav juriidiline probleem on lahendatud ja ta tunnistati süüdimatuks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles