VIDEO Ta pole sellelt planeedilt: Messi lõi jälle mitu väravat, neist üks oli eriline maiuspala

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Kevin Jairaj/USA Today Sports/Scanpix

Lionel Messi jätkab Põhja-Ameerika raputamist. Läinud ööl käis ta koos koduklubi Miami Interiga külas Texases, kus penaltiseerias alistati Liigade karikamängus FC Dallas. Messi lõi jälle kaks väravat, millest üks tuli eriti perfektsest karistuslöögist.

Messi ei lasknud pea 20 000 pealtvaatajal kaua oodata, kui avas skoori kuuendal minutil. Esimese poolaja lõpus lõi aga Dallas kaks tagasi, kuid 65. minutil jõudis Miami seisuni 2:3. Pärast seda lõid mõlemad meeskonnad ühe oma värava, kuid Messi sekkus päästeinglina 85. minutil, kui lõi karistuslöögist ilusa palli paremasse ristnurka. 90 minuti järel oli seis viigis 4:4.

Reeglite järgi ootas normaalaja viigi järel kohe ees penaltiseeria. Esimesena sai palli väravasse Messi ning kuna ükski viiest Interi mängijast ei eksinud, kuid Dallas ei suutnud realiseerida oma teist penaltit, siis võitiski seeria 5:4 Miami klubi.

Miami pääses võiduga Liigade karikasarjas veerandfinaali, kus tuleb kohtuda ka Charlotte’i või Houstoni Dynamoga.

36-aastane Messi on nüüd USAs pidanud uue koduklubi eest neli kohtumist ja on kokku löönud seitse väravat. «Ta pole sellelt planeedilt,» kirjutas spordikanal ESPN FC oma Twitteri postituses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles