Ogier osaleb Kreeka MM-rallil

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: ZUMAPRESS.com / Scanpix

Kaheksakordne autoralli maailmameister Sébastien Ogier naaseb MM-sarja järgmisel kuul toimuval Kreeka Akropolise rallil.

Pärast juulikuu Eesti ja Soome MM-rallide vahele jätmist peaks Ogier tegema oma tänavuse kuuenda stardi septembril toimuval Kreeka rallil. 39-aastane sõitja on tänavu osalenud viiel WRC-etapil, kuid võitnud neist koguni kolm (Monte Carlo, Mehhiko ja Keenia).

Prantsusmaa ralliäss õnnitles sotsiaalmeedia postituses Toyota tiimikaaslasi Elfyn Evansit ja Scott Martinit eelmisel nädalavahetusel toimunud Soome ralli võidu puhul, kinnitades ühtlas oma osalusest Kreeka rallil. «Olen meeskonna üle väga uhke. Fantastiline tulemus, õnnitlused Elfyn Evansile ja Scott Martinile. Samuti on mul väga hea meel Takamoto Katsuta ja Aaron Johnstoni poodiumikoha üle. Näeme varsti Kreekas,» lõpetas ta.

Ogier on praegu WRC sõitjate sarjas viiendal kohal, kuigi on tänavu osalenud vaid viiel rallil. Ta on varem võitnud Kreeka ralli 2011. aastal, kui ta edestas tollast Citroëni meeskonnakaaslast Sébastien Loebi 10,5 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles