VIDEO Messi musi viis fänni seitsmendasse taevasse

Postimees Sport
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Chris Torres/Star-Telegram via ZUMA Press Wire/Scanpix

Juuli keskel MLSi klubiga Miami Inter liitunud Lionel Messi jätkab fännidele rõõmu pakkumist lisaks palliplatsile ka selle kõrval. Üks Interi fänn ei unusta ilmselt kunagi, kuidas Messi talle põsemusi tegi.

Staarile omaselt ei ole Messil Miamis lihtne ka autoga liigelda. Ristmikul pidas üks fänn mehe kinni, pistis oma pea lahtisest autoaknast sisse ja sai põsemusi. Pöidlahoidja oli toimunust šokis ja muidugi postitas vahejuhtumist video ka sotsiaalmeediasse..

Lühikohtumise järel ilmselt kõigi aegade parima jalgpalluriga kirjutas fänn uhkusega Instagrami: «Ma ei suuda seda uskuda.»

Oma uues Miami Interi klubis tõestab Messi, et ta ei tulnud USAsse selleks, et oma karjääri mugavalt lõpetada. 36-aastane maailmameister sillutas oma kolmanda järjestikuse võiduga meeskonna tee Põhja-Ameerika liigakarikasarja veerandfinaali.

Messi on esimeses neljas kohtumises klubi eest löönud kokku seitse väravat ning ei näita väsimuse märke. Järgmise kohtumise saab Messi pidada kodustaadionil, kui laupäeval kohtutakse liigakarikasarja veerandfinaalis Charlotte’iga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles