13-aastane lootustandev mootorisportlane hukkus võistlusel

Postimees Sport
Copy
Motoringraja võistlus. Foto on illustratiivne.
Motoringraja võistlus. Foto on illustratiivne. Foto: GIGI SOLDANO/IMAGO/Scanpix

Indias Chennais hukkus võidusõiduõnnetuses 13-aastane mootorrattasportlane Shreyas Hareesh. Ta oli India tulevikulootus, kellest sai mais esimene indialane, kes osalenud ringrajamootorrataste MMil.

Traagiline õnnetus toimus laupäeval India meistrivõistluste etapil Chennais. Shreyas sõitis 200-kuubikulise mootorrattaga, kuid ühes kurvis ta kukkus, mille tagajärjel tuli tal peast ära kiiver. Seljatagant lähenenud mootorrattur ei jõudnud reageerida ning sõitis Shreyasile otsa, mis põhjustas saatusliku peavigastuse.

Shreyas viidi kohe haiglasse, kuid tunnistati sinna jõudes surnuks. Pärast Shreyase surma jättis Madrase motospordiklubi kõik nädalavahetusele planeeritud võistlused ära.

26. juulil oma 13. sünnipäeva tähistanud Shreyast peeti lootustandvaks nooreks motosportlaseks ning kohaliku meedia sõnul tunnustati teda heade tsiklivalitsemise oskuste eest.

Imelapseks kutsutud indialane tegi ajalugu tänavu mais, kui temast sai esimene India motosportlane, kes osales Hispaanias ringrajamootorrataste MM-finaalis. Ta osales FIM Mini-GP maailmameistrivõistlustel ning saavutas sõitudes viienda ja neljanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles