M-Spordi tiimiboss: vajame resetti

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
M-Spordi pealik Richard Millener.
M-Spordi pealik Richard Millener. Foto: M-Sport/@world

M-Spordi autorallitiimi õnnetu hooaeg jätkus eelmisel nädalal Soomes, kus ainus päikesekiir oli Rally2-klassis Adrien Fourmaux' teine koht Ford Fiestaga.

Mõlemad Rally1 mehed Ott Tänak ja Pierre-Louis Loubet langesid suurest mängust juba esimesel tõsisel võistluspäeval. Eestlase Ford Puma sai kokkupõrkel maakiviga nii tõsiselt viga, et laupäeval-pühapäeval polnudki võimalik rajale naasta.

«See oli tiimile päris keeruline nädalavahetus. Tahan kõiki tänada tugeva töö eest, paljud on rassinud Rally Estoniast saati. Pärast säärast pingutust tunnen neile sellise tulemuse pärast kaasa. Teame, milleks oleme võimelised. Testi- ja esimesel võistluskatsel oli taas kiirusest sähvatusi näha,» otsis M-Spordi võistkonnapealik Rich Millener positiivset.

«Adrien tegi Rally2s hiilgava tulemuse. Taas tänan kõiki inimesi, kes selle nimel pingutasid, et auto oleks neis tingimustes kiire.» Ta lisas: «Nüüd saame kolm-neli nädalat puhata. Kõik saavad minna koju ja veeta aega perega. Vajame resetti, et tulla viimaseks neljaks etapiks tugevamana tagasi.»

MM-sarja hooaeg jätkub septembri teisel nädalavahetusel Kreekas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles