Itaalias nõutakse Felipe Massa vallandamist

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Vormel-1 hooaja esimesel etapil Austraalias ebaõnnestunud võistluse teinud Ferrari piloot Felipe Massa on sattunud seejärel kriitikatule alla ning paljud sooviksid tema asendamist mõne teise piloodiga.

Austraalia GP kvalifikatsioonis sõitis Massa välja alles 16. aja ning pühapäevane võidusõit jäi tal pärast kokkupõrget Bruno Sennaga pooleli, kirjutab crash.net.

Kuigi palju on räägitud ka sellest, et Ferrari pole praegu väga konkurentsivõimeline, siis Fernando Alonsol õnnestus Austraalias välja sõita viies koht. See kõik on pannud Itaalia meedia kihama ning nõudma Massa vallandamist.

«Felipe on meeskonna jaoks kasutu ja ta ei too meeskonnale vajalikke punkte. Massa kahvatub oma varasemate sõitude kõrval,» kirjutas näiteks Itaalia mootorispordiajakiri Autosprint.

Loomulikult on itaallastel Massa jaoks juba võimalikud asendajad välja pakkuda ning eelkõige peetakse sobivateks kandidaatideks Sergio Perez’t ja Jarno Trullit.

«Peame pakkuma Felipele vajalikku tuge, kuna ta on selgelt jäänud surve alla,» sõnas Ferrari boss Stefano Domenicali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles