Prantsusmaa portaal levitas Tänaku kohta valeväiteid (13)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hannu Rainamo

Soome MM-ralli läks M-Spordi piloodi Ott Tänaku jaoks katastroofiliselt, sest juba kolmanda kiiruskatse järel pidi ta võistluse pooleli jätma. Prantsusmaa portaal AutoHebdo väitis ekslikult, et Tänak lahkus rallipargist ilma, et oleks tiimi mehaanikute ja inseneridega suhelnud.

 

Tänak tabas Soome ralli kolmandal kiiruskatsel auto põhjaga maakivi, mis lõhkus mootori ning seetõttu pidi eestlane ka võistluse pooleli jätma. Kuigi katse ääres jagas Tänak meediale ka kommentaare, siis Prantsusmaa portaali AutoHebdo sõnul hoolduspargis ta kaua aega ei veetnud.

«[Tänak] oli mõistagi katkestamise üle väga pettunud, sest võistlus oli just alanud, aga eestlane ei suvatsenud isegi minna ja tervitada tiimi ja mehaanikuid, kui hooldusparki naases,» kirjutas portaal.

Väidetavalt ei meeldinud ka mitu nädalat kodust eemal olnud tiimi mehaanikutele see, et nende sõitja oli kodus nautimas puhkust juba enne, kui Soome ralli esimene täispikk päev oli läbi saanud.

Lisaks väideti seal, et isegi M-Spordi tiimipealik Richard Millener ei jõudnud Tänakuga rääkida enne seda, kui viimane kodu suunas teele asus.

Küll tuvastas portaal Rallit.fi Soome telekanali C More'i otseülekandes, et antud väide on vale ning seal on näha, kuidas Tänak rääkis enne hoolduspargist lahkumist tiimi töötajatega, lükates sellega ümber ka Prantsusmaa portaali väited.

Postimees vabandab valeväidete levitamise eest.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles