Kassatkina tüdruksõber süüdistas Kontaveidi karjääri lõppemises Tursunovi

Christopher Krutto
Copy
Darja Kasatkina (vasakul) ja Anett Kontaveit.
Darja Kasatkina (vasakul) ja Anett Kontaveit. Foto: Rob Prange/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Venemaa tennisisti Darja Kassatkina Eestis sündinud tüdruksõber Natalja Zabijako kritiseeris teravalt Anett Kontaveidi endist treenerit Dmitri Tursunovi.

Kontaveidi ja Tursunovi koostöö algas 2021. aasta augustis ning venelasest juhendaja käe all tõusis Eesti esireket kiirelt maailma absoluutsesse tippu, võites viis WTA turniiri ning jõudes WTA aastalõputurniiril finaali. Järgmisel aastal nende koostöö lõppes ning eestlanna põhjendas seda toona treeneri sõjast tingitud viisaprobleemidega.

Zabijako kritiseeris Tursunovi pärast seda, kui üks fänn küsis Twitteris, miks ei palka tema elukaaslane Kontaveidi endist juhendajat treeneriks ja põhjendas, et Tursunov tundub «väga efektiivne».

«Nii efektiivne, et pärast mitut kuud temaga töötamist saavad kõik vigastada või lõpetavad karjääri,» vastas Zabijako. «Ta pole kellegagi töötanud rohkem kui aasta. Ma arvan, et Anett on äärmiselt «tänulik» talle. Ja ta on s**t mees.»

Nõnda vihjaski Zabijako, et just Tursunovi tõttu lõpetas Kontaveit tänavu karjääri. Pärast Tursunoviga koostöö lõpetamist juhendas eestlannat sakslane Torben Beltz. Tänavuse Wimbledoni järel lõpetas Kontaveit 27-aastaselt kroonilise seljavigastuse tõttu karjääri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles