VIDEO Messi harrastab USAs vanu kavalaid trikke (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Lionel Messi (vasakul).
Lionel Messi (vasakul). Foto: LM Otero/AP/Scanpix

Juulis USA jalgpalliprofiliigaga MLS liitunud Lionel Messi on maailma uudismeediale pakkunud palju kõneainet. Nüüd on teravamad kotkasilmad leidnud tõendeid, et argentiinlane on USAsse kaasa toonud ka oma vanad harjumused.

36-aastane Messi on esimese nelja mänguga löönud Miami Interi eest seitse väravat. Kuid pärast tema viimast karistuslöögi väravat on tähelepanu pälvinud üks oluline detail tema tegevuses väljakul.

Videost, mis on filmitud tribüünilt, on näha, kuidas Messi sätib palli karistuslöögiks, kuid kui kohtunik on seljaga tema poole, kasutab argentiinlane võimalust palli edasi liigutada. Kokku viiel korral õnnestub tal palli liigutada ilma, et keegi seda märkaks.

Kas reeglitepärane või mitte, aga see liigutus andis talle parema positsiooni, et pall karistuslöögist otse väravasse lüüa.

Video Messi väravast teleülekandes

Tribüünilt filmitud video Messist karistuslöögiks valmistumas

«Video, kuidas Lionel Messi liigutab aeglaselt ja kelmikalt palli paar sentimeetrit vasakule, et ta saaks parema nurga, on hea meeldetuletus, et isegi maailma parimad sportlased otsivad pidevalt eeliseid,» kirjutab ettevõtjaJoe Pompliano Twitteris (nüüd X).

Rootsi meediale kommenteeris Messi tegutsemist endine tippkohtunik Jonas Eriksson, et on Messi trikkidele ka varem tähelepanu juhtinud. «Leo Messi pole mitte ainult fantastiline jalgpallur. Ta on ka kurat piiride nihutamises,» vahendas tema sõnu Expressen.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles