BLOGI Eesti klubid eurosarjades endiselt võiduta: Flora naaseb Rumeeniast valusa kaotusega

Karl-Joosep Küngas
Copy
FC Flora lahkus koduplatsilt noruspäi.
FC Flora lahkus koduplatsilt noruspäi. Foto: Eero Vabamägi

Tallinna FC Flora alustas enda teekonda UEFA Konverentsiliigas, kus nad seisavad vastu Rumeenia esiklubi Constanta Faruliga. Avakohtumine lõppes Faruli 3:0 võiduga ning koduskohtumiseks Tallinnas on Flora seis väga keeruline.

Enne mängu:

Eesti klubidel pole tänavu eurosarjades õnnestunud teenida ühtegi võitu. Kui FCI Levadia, Narva Trans ja Paide Linnameeskond langesid konkurentsist Konverentsiliiga esimeses eelringis, siis Florat ei saatnud edu Meistrite liiga kvalifikatsioonis, kus tunnistati Poola meistri Czestochowa Rakowi paremust.

Floral oli võimalus jätkata enda teekonda eurosarjas ning loosi tahtel jätkati Konverentsiliiga kolmandast eelringist. Fortuuna seal ei naeratanud, kuna vastamisi minnakse valitseva Rumeenia meistri Constanta Faruliga.

Rumeenias toimuvale kohtumisele sõidab Flora selge autsaiderina. Samas on hetkel Farul kindlasti haavatav, kuna viimases kahes koduliiga matšis on tunnistatud tabelis eeldatavalt nõrgemate paremust. Samas lülitas Farul Konverentsiliiga teises eelringis konkurentsist Armeenia meistri Jerevani Urartu.

Flora ise saabub euromängule positiivse emotsiooniga, kui koduliigas alistati FC Kuressaare 4:0. Sellega lõpetati enam kui kuu kestnud võiduta seeria. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles