Neuville ei usu, et suudab tänavu tiitlit võita

Christopher Krutto
Copy
Thierry Neuville.
Thierry Neuville. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH

Autoralli MM-sarjas saab Soome ralli järel rääkidas taas tiitliheitlusest, sest teistest enam kui 50 punktiga eemal olnud Kalle Rovanperä ei teeninud ühtegi silma. Hyundai piloot Thierry Neuville siiski tänavu enam tiitlit ei looda.

Kui enne Soomet oli Toyotaga sõitva Rovanperä lähim jälitaja, tema tiimikaaslane Elfyn Evans, soomlasest maas 55 punktiga ning Neuville’i vahe oli Rovanperäga 58 silma, siis nüüd on need vastavalt 25 ja 36 punkti.

«Me oleme juba liiga palju punkte kaotanud, näiteks Portugalis ja Keenias. Ma ei usu, et see väga midagi muudab,» vahendab Rallit.fi Neuville’i sõnu.

«Ma arvan, et Rovanperäle paneb natuke survet Evans, kes on temast 25 punkti kaugusel. Enne nädalavahetust oli tema edu enam kui 50 silma ja nüüd ainult 25. Ta peab proovima järgmist rallit võita, aga see ei ole lihtne, sest seal on Sebastien Ogier,» jätkas belglane.

Mullu õnnestus Hyundail võtta Kreekast kolmikvõit ja just seal sõidetakse järgmine MM-etapp. Kuidas läheb Hyundail seekord?

«Anname Kreekas oma parima. Meil on tiitliheitluses väike lootus. Oleks tore sel hooajal veel võite ja poodiumeid saada. Aasta tagasi võtsime Kreekas kolmkvõidu ja oleme karmidel kruusarallidel hea olnud,» sõnas Neuville.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles