Pildid: korvpallineidude lõbus fotosessioon play-off´i eel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclexi naiskonna mängija Kerttu Jallai, Tallinna Ülikoolist Pirgit Püü, Audentes SG/Noortekoondisest Greeta Üprus ning Tartu Ülikoolist Kairi Poljakov.
Eclexi naiskonna mängija Kerttu Jallai, Tallinna Ülikoolist Pirgit Püü, Audentes SG/Noortekoondisest Greeta Üprus ning Tartu Ülikoolist Kairi Poljakov. Foto: Katrin Nõmküla

Korvpalli naiste meistriliiga mängijad osalesid enne peatselt algavaid poolfinaalmänge lõbusal fotosessioonil.

Kossutossud vahetati kontsakingade ja seelikute-kleitide vastu. Kohal olid nelja võistkonna esindajad: Eclexi naiskonnast Kerttu Jallai, Tallinna Ülikoolist Pirgit Püü, Audentes SG/Noortekoondisest Greeta Üprus ning Tartu Ülikoolist Kairi Poljakov. Pildistamine toimus Eesti Foto stuudios ja fotograafiks oli Katrin Nõmküla. 

Laupäeval algavad korvpalli Naiste meistriliigas play-off´i mängud. Esimeses poolfinaalis kohtuvad omavahel Tallinna Ülikool ja Tartu Ülikool. Mäng toimub Tartu Ülikooli spordihoones algusega kell 17.00. Teine kohtumine peetakse Tallinna Ülikooli kodusaalis 28. märtsil kell 18.00. Vajadusel kolmas mäng toimub taas Tallinnas 30. märtsil algusega kell 17.30.

Teises poolfinaalis lähevad vastamisi Eclexi ja Audentes SG/Noortekoondise naiskonnad. Esimene mäng toimub 27. märtsil kell 17.00, teine 29. märtsil kell 17.30 ja vajadusel kolmas 30. märtsil kell 20.30. Kõik kohtumised peetakse Audentese spordihallis.

Tallinna Ülikooli ja Tartu Ülikooli omavahelistes mängudes võitis põhiturniiril kõik kohtumised Tallinna Ülikool. Eclexi ja Audentes SG/Noortekoondise vahelistes mängudes aga Eclex.

Finaali pääsemiseks on vajalik saada kaks võitu. Nii finaalseeria kui kolmanda koha mängud algavad aprilli keskel. Eesti meistriks tuleb naiskond, kes saab finaalseerias kolm võitu. Kolmas koht otsustatakse kahe võidu tulemusena. Seega hiljemalt aprilli lõpuks on tänavune esikolmik selge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles